23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılını Coşkuyla Kutladık

OKAN KOLEJİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılını Coşkuyla Kutladık

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. yıl dönümünü Okan Dijital Öğrenme Platformu’nda düzenlendiğimiz törenimizle coşkuyla kutladık.

Törenimizde günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından öğrencilerimiz İngilizce ve Türkçe 23 Nisan şarkıları söylediler.  Şiirler okudular, dans gösterileri sergilediler. İşaret dilinde de şarkılar seslendiren öğrencilerimiz  İngilizce Atatürk’ten özdeyişlerini okudular ve yabancı dillerde kutlama mesajlarını ilettiler. Anadolu Ateşi Radyo tiyatrosunda seslendirme yaptılar. Törenimiz “Gel Koşalım Mustafa’m, Sen Kimsin? İsimli oratoryolar ile devam etti.

Genel Müdür Yardımcımız Sn.Fahri Cürebal törenimizde yaptığı konuşmasında “Okan Eğitim Kurumları olarak Atatürk’ün ışığında, çağdaş ve evrensel değerlere bağlı bireyler yetiştirme sorumluluğu ile var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm öğrencilerimizin 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum “ diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

“Bundan tam 101 yıl önce, tarihimizde ilk kez ulusal egemenliğe kavuştuğumuz günün yıl dönümünde çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ve yüzlerindeki mutluluk ifadesi sayesinde geleceğe hep umutla bakıyoruz. Online olarak gerçekleştirdiğimiz törenimizde Okan Koleji olarak hepimizin yüreği, bağımsızlık, Atatürk’e saygı ve minnet duygusu için bir arada attı.