19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı Kutladık

OKAN KOLEJİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı Kutladık

Tuzla ve Ataşehir Kampüsümüzde öğrenci ve velilerimizle 19 Mayıs 1919 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bayramımızın 100. yılını büyük coşkuyla kutladık.

Öğrencilerimiz kortej yürüyüşüyle yerlerini aldıktan sonra törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tuzla Kampümüzde Biyoloji Öğretmenimiz Elif Teker, Ataşehir Kampüsümüzde Ortaokul ve Lise Müdürü- Kampüs Yöneticimiz Nüket Demirkaya gerçekleştirdi.

Sınıflar arası masa tenisi turnuvası ve okullar arası basketbol turnuvasında birinci olan öğrencilerimiz altın madalya ve gümüş madalyalarını yöneticilerimizden aldılar.

19 Mayıs Kutlama programımız öğrencilerimizin sergilediği modern dans gösterileri, jimnastik gösterileri ile görsel bir şölene dönüştü.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 100. yılında Ulu Önderimiz Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.