2017/2018 Genel Kurul ve Oryantasyon Programı

OKAN KOLEJİ

2017/2018 Genel Kurul ve Oryantasyon Programı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı hazırlıklarımız tüm yöneticilerimizin ve akademik kadromuzun katıldığı Anaokulu bahçemizde düzenlenen keyifli bir kahvaltı ile başladı. Ardından Konferans Salonumuzda düzenlenen Genel Kurulumuz ’un açılış konuşmasını Sayın Işıl OKAN GÜLEN yaparken, Eğitim Koordinatörümüz Sayın Prof. Dr.  Ali İlker GÜMÜŞELİ konuşmasıyla ve Genel Müdür Yardımcımız Sayın Fahri CÜREBAL sunumu ile devam etti. Tüm Okan Eğitim Kurumu yönetici, öğretmen ve çalışanların kendini tanıttığı Genel Kurul sonrasında oryantasyon programı kapsamında Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen “Okan’da Yeni Dönem” başlıklı atölye çalışmaları yapıldı. "Sıra bizde", "Tik tak", "Trafik sıkışık" ve "En uzun kule" başlıklı  birbirinden eğlenceli kişisel gelişim ve grup aktivitelerinin gerçekleştiği atölye çalışmalarında öğretmenlerimiz eğlenceli dakikalar yaşarken  aynı zamanda farklı yönleriyle birbirlerini tanıma fırsatı yakaladılar.