2019-2020 Genel Kurul-Hizmetiçi Eğitim Programımızı Gerçekleştirdik

OKAN KOLEJİ

2019-2020 Genel Kurul-Hizmetiçi Eğitim Programımızı Gerçekleştirdik

Tuzla ve Ataşehir Kampüslerimizin 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı akademik-idari kadro genel kurul ve hizmet içi eğitim programlarını gerçekleştirdik. Genel Kurulumuz Genel Müdür Yardımcımız Sayın Fahri CÜREBAL’ın açılış konuşması ile başladı.  İstanbul Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr.  Ali İlker GÜMÜŞELİ’nin ve Kurucu Temsilcimiz Sayın Işıl OKAN GÜLEN’in konuşmasıyla devam etti. Yönetici, öğretmen ve çalışanlarımızın kendini tanıttığı Genel Kurulumuzda oryantasyon programı kapsamında İlk Ders: “Etik Liderlik Olarak Öğretmenlik” konulu ilk seminer Prof. Dr. Betül ÇOTUKSÖKEN tarafından verildi. Oryantasyon programı kapsamında Dr. Yavuz  Samur Eğitimde Oyun, Oyunlaştırma ve Eğitsel Oyun Tasarımı Eğitimi, Diler Güler, Yaratıcı Yazarlık, Uğur Zat  tarafından Üstün Zeka ve Yetenekli Öğrenciler İçin Aktivite Hazırlama ve Müfredat Geliştirme”  konulu sunumlar gerçekleştirildi. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölüm başkanımız Gül Erdal “Mizaç Tipleri”, “Çocuk Gözlem Tetkiklerinin Kayıt Altına Alımı” konulu sunumunu  gerçekleştirdi. Birbirinden eğlenceli kişisel gelişim ve grup aktivitelerinin gerçekleştiği atölye çalışmalarında öğretmenlerimiz eğlenceli dakikalar yaşarken farklı yönleriyle birbirlerini tanıma fırsatını yakaladılar. Ölçme Değerlendirme Süreç ve Araçları hakkında Ölçme Değerlendirme Uzmanımız Veliath Dipçin’in gerçekleştirmiş olduğu sunumda müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız ve bölüm başkanlarımız bilgi edinme fırsatını yakaladılar. Örav eğitmenleri tarafından verilen “Etkili Disiplinler Arası Ders Tasarımı” konulu eğitimimiz ise Tuzla-Ataşehir kadromuzun tümünün katılımıyla gerçekleştirildi. Akademik ve İdari Kadromuza başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.