2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zilini Coşkuyla Çaldık

OKAN KOLEJİ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zilini Coşkuyla Çaldık

Tuzla ve Ataşehir Kampüslerimizde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zilini çaldık. Pandemi koşullarına ve hijyen yönetmeliğine uygun olarak hazırlanan okulumuzda, okulunu ve öğretmenlerini özleyen öğrencilerimizi güler yüzü ve bitmeyen enerjileri ile öğretmenlerimiz karşıladı.

Törenlerimiz Saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından açılış konuşmalarıyla devam etti. Tuzla Kampüsümüzde İstanbul Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mustafa Koçak ve Kolejimizin Kurucu Temsilcisi Sayın Işıl Okan Gülen, İlkokul Müdürümüz Tuncay Şamdan, Ortaokul-Lise Müdürümüz Arzu Türkyılmaz Akpeçe; Ataşehir Kampüsümüzde ise Genel Koordinatör Prof. Dr. Sayın Ali İlker Gümüşeli, Anaokulu-İlkokul Müdürümüz Özlem Taşkend Coşkunaydın ve Ortaokul-Lise Müdürü/Kampüs Yöneticimiz Nüket Tuna konuşmalarını gerçekleştirerek yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi.

Tören sonrasında Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Lise öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden yöneticilerimiz, sıralarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerimizle heyecanlarını paylaştılar. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılarla dolu bir yıl geçirmesini dileriz.