2021-2022 GENEL KURUL PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

OKAN KOLEJİ

2021-2022 GENEL KURUL PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Tuzla ve Ataşehir Kampüslerimizin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı akademik-idari kadro genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Genel Kurulumuz Kurucu Temsilcimiz Sayın Işıl OKAN GÜLEN’in konuşması ile başladı. Gülen konuşmasında; geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız pandemi sürecinin dijitalleşmeye olan etkisinden ve yeniliklere açık olmamızın gereğinden bahsederek; araştırarak ve gelişerek değişen dünyaya adapte olunması gerektiğini dile getirdi. 

İstanbul Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi danışmanlığında oluşturulan akademik programımız ve vizyonumuzla dünyadaki eğitim yaklaşımlarını yakından takip ettiğimizin altını çizdi.

Genel Müdür Yardımcımız Sn. Fahri Cürebal, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ali İlker GÜMÜŞELİ ve Akademik Koordinatörümüz Şirin GÜNEY ÖZENÇ akademik programlarımız hakkında bilgileri paylaştı.

Tuzla – Ataşehir kadromuzun tümünün katılımıyla düzenlenen genel kurulumuzda yönetici-öğretmen ve çalışanlarımız birbirini tanıma fırsatı yakaladılar. Akademik ve idari kadromuza başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.