23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

OKAN KOLEJİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan ve Atamızın çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı Okan Koleji Tuzla-Ataşehir Kampüsleri olarak farklı günlerde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle şenlik havasında kutladık.

Tuzla Kampüsümüzde Anaokulu öğrencilerimizin 15-17-18 ve 19 Nisan tarihlerinde farklı yaş gruplarının kutladıkları bayramda velilerimiz de öğrencilerini yalnız bırakmayarak bu büyük coşkuya ortak olurken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız da Tuzla-Ataşehir Kampüsü öğrencilerimiz günün anlam ve önemine yakışır coşkuyla hazırladıkları şiir, drama ve sahne performansları tüm  izleyenlere renkli anlar yaşattı.

23 Nisan kutlamalarımız kapsamında Tuzla-Ataşehir Kampüsü yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz Kurucu Temsilcimiz Sn. Işıl Okan Gülen ve Genel Müdür Yrd. Fahri Cürebal'ın eşlik etmesiyle İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanımızı ve Rektörümüzü ziyaret ettiler. İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanımız Sn. Bekir Okan ve Sn. Prof. Dr. Mustafa Koçak'ın koltuklarını devrettiği öğrencilerimiz hayata geçirmek istedikleri projelerimizi anlattılar.

Dünyada başka hiçbir ülkede bulunmayan Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.