Anaokulu Öğrencilerimiz Okuldaki 100. Gününü Kutladılar

OKAN KOLEJİ

Anaokulu Öğrencilerimiz Okuldaki 100. Gününü Kutladılar

Anaokulumuzda geçirdiğimiz 100 günü coşku ile kutladık.  Anaokulu öğrencilerimiz  100. Güne ulaşana kadar birçok matematik etkinliği gerçekleştirdiler.

Sayıları tanıma, ritmik sayma, örüntü kurabilme ve örüntüyü takip edebilme gibi kazanımların elde edilmesine de destek sağlayan bu etkinliğimizde öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

100. Gün Etkinliği kapsamında hazırlanan oyun alanı üzerinde 10’ar 10’ar sayarak hem ritmik sayma çalışmaları yaparak, seksek oyunu oynadılar. Seksek oyunuyla eğlenirken tek ayak üzerinde sıçrama, çift ayak üzerinde sıçrama gibi yer değiştirme ve denge gerektiren hareketleri birlikte yapmaya çalıştılar. Hazırlanan oyun alanı üzerinde tahta blok ile hedefe atış oyunu oynayarak nesne kontrolü gerektiren hareket becerilerini geliştirdiler.

Gerçekleştirdiğimiz taç yapma etkinliğinde öğrencilerimiz  taçları istedikleri renklerde boyayarak kalemi doğru tutma, kalem kontrolünü sağlama, çizgileri istenilen nitelikte çizebilme gibi küçük kas kontrolünü gerektiren hareketlerini desteklediler.