Cumhuriyetimizin 100. Yılını Görkemli Bir Törenle Kutladık

OKAN KOLEJİ

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Görkemli Bir Törenle Kutladık

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlaması kapsamında Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkan öğrencilerimizle  bando gösterisi ve marşlarla cumhuriyet yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin 100. yılını görkemli bir törenle kutladık.

  Kurucu temsilcimiz Sayın Işıl Okan Gülen kutlama törenimizde yaptığı konuşmada. “Biz Okan Ailesi olarak anaokulundan üniversiteye kadar Ata’mızın izinde, Ata’mızın yaktığı meşaleyi yarınlara taşıyan gençler yetiştiriyoruz. Bununla gurur duyuyoruz. Cumhuriyetin ışığından ayrılmayacağız. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.” dedi.

Ortaokul Müdür Yardımcımız Ahu Cengiz ise konuşmasında  “Atatürk’ün 29 Ekim 1923’de ilan ettiği Cumhuriyet, Türk ulusuna bırakılmış en büyük miras asla vazgeçilmez bir değerdir.”  diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Cumhuriyet coşkusunu doya doya yaşadığımız izleyenlerin duygu ve gururlu anlar yaşadığı Cumhuriyet Bayramı törenimizde okul koromuz coşku dolu şarkılar söylediler. Orff ritim, dans  ve  oratoryo gösterileri sergilediler.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası olan Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağız. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun. Daha nice yüzyıllara.