ESN Koordinatör Ziyareti

OKAN KOLEJİ

ESN Koordinatör Ziyareti

Tuzla Kampüsünde uygulamayı planladığımız uluslararası eğitim ve değişim programları ile ilgili bilgi vermek üzere müracaatımız üzerine, European School Network (ESN) Avrupa Okul Ağı topluluğundan iki koordinatör, Mr. Frederic Goibeault (Koordinatör-Fransa/Marsilya) ve Bayan Şule Dengiz (ESN Başkan Yardımcısı - Türkiye/İstanbul) okulumuzu 04.01.2019 tarihinde ziyaret etmişlerdir.
 
Toplantıda,  OEK tanıtım videosu gösterilmiş, programlardan bahsedilmiş ve  okulumuzun imkanlarıyla katılımının Avrupa Okul Ağına vereceği katkıları açıklanmıştır. ESN ‘e üye ülke ve okullar arasında, okulumuz tarafından  yapacağımız bazı öğrenci değişim ve seminer programları tanıtılmıştır. Bu programlar;
 
1.       SCIENCE and TECHNOLOGY EXCHANGE PROJECT FAIR Student Seminar
2.       EXPLORE NATURE and CITY Student Seminar
3.       ROBOTICS TECHNOFEST Student Seminar
4.       STUDENT EXCHANGES
Toplantı sonunda Ekim ayında Portekiz’de yapılacak olan 13. ESN Konferansına davet edileceğimiz ifade edilmiştir.  Okulumuz öğrencilerinin uluslararası  farkındalıklarını geliştirmek üzere başlattığımız Öğrenci Değişim ve Seminer Programı okulumuz öğrencilerinin akademik, sosyal ve yabancı dil bilgisi gelişimlerine de olumlu katkılarda bulunacaktır.