Geleneksel Modern Diller Festivalinde Öğrencilerimiz Öğrendikleri Yabancı Dillerde Sunumlar Yaptılar

OKAN KOLEJİ

Geleneksel Modern Diller Festivalinde Öğrencilerimiz Öğrendikleri Yabancı Dillerde Sunumlar Yaptılar

Okan Dijital Öğrenme Platformu’nda gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Modern Diller Festivalimizde Tuzla- Ataşehir Kampüsü öğrencilerimiz İngilizce’nin yanı sıra öğrendikleri yabancı dilleri birbirinden farklı ve öğretici sunumlarda kullandılar. 

Çinçe, Almanca , Fransızca, İspanyolca ve Rusça  konuşulan festivalimizde ülkelerin sembolü haline gelmiş bölgelerini, tercih edilen yemeklerini ve kültürlerini tanıttılar. Çin bayramlarını tanıttılar, Almanca tekerlemeler okudular, aile bireylerinden ve sahip oldukları evcil hayvanlarından bahsettiler. İspanyolca Covid-19 önlemlerini anlattılar. 

Anaokulu öğrencilerimiz Almanca, İspanyolca ve Fransızca dilleri ile vücudun bölümlerini tanıttıkları müzikli danslarını sergilediler. İlkokul öğrencilerimiz Rusça Çizgi film karakterlerine büründüler.

Ortaokul-Lise öğrencilerimiz İspanyolca ve Fransızca şarkılar söylediler. Ünlü İspanyol Fransız sanatçıları hakkında bilgiler verdiler. 9. Sınıf öğrencilerimiz İspanyolca konuşulan ülkeleri tanıttılar. Yoğun ilgi gören Modern Diller Festivalimizin sonunda öğrencilerimizin yabancı dillerde tasarladıkları çanta yarışmasının sonuçları açıklandı.