19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Coşkuyla Kutladık

OKAN KOLEJİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Coşkuyla Kutladık

Tuzla ve Ataşehir Kampüsü öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte O Learn Djiital Öğrenme Platformu üzerinden   19 Mayıs 1919 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bayramımızın 101. yılını büyük coşkuyla kutladık.

Törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tuzla Kampüsümüzde Ortaokul-Lise Müdürümüz Gürkan Pişkin ve Ataşehir Kampüsümüzde Ortaokul- Lise Müdürümüz Nüket Demirkaya gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz Atatürk’ün Gençliğe hitabesini okudular ve Atamıza seslendiler. Çeşitli spor dallarında başarı göstermiş öğrencilerimiz 19 Mayıs ile ilgili İngilizce mesajlar verdiler. 19 Mayıs Kutlama programımız öğrencilerimizin sergilediği modern dans gösterisi, basketbol gösterisi, öğrencilerimizin seslendirdiği 19 Mayıs Gençlik Marşı, öğrencilerimizin okudukları şiirler ve hazırladıkları gösterilerle  bir şölene dönüştü.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 101. yılında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz..