CAMBRIDGE Üniversitesi’nin İngilizce sınavlarına katılan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar

OKAN KOLEJİ

CAMBRIDGE Üniversitesi’nin İngilizce sınavlarına katılan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar

Cambridge Üniversitesi tarafından düzenlenen sınavlar, İngilizce öğrenenler için dünyanın önde gelen sertifikalarını sunan  dünya çapında en çok geçerliliği olan sınavlardır.

 Cambridge English sınavları kapsamında yer alan geniş sertifika ve diploma seçenekleri her düzeyden öğrencinin gereksinimlerine göre tasarlanmış olup, dünya çapında binlerce okul, üniversite, şirket , akademik kuruluş ve hükümet birimleri tarafından tanınır. 


Cambridge ESOL sınavları; Starters, Movers ve Flyers olarak üç seviyede temel becerilere sahip küçük yaş grubu öğrencilerimizi hazırladığımız sınavlardır.

Flyers seviyesinde başarı gösteren öğrencilerimiz üst sertifikalar arasında yer alan KEY English Test (Ket) ve Preliminary English Test (Pet) sertifika sınavlarına girmektedirler.

 Lise kadememizde okuyan öğrencilerimiz  yurt dışında eğitim alabilmeleri için B2 Intermediate seviyesine katılarak Fce sınavına hazırlanmaktadırlar. 

Her yıl Mayıs – Haziran aylarında gerçekleştirilen Cambridge ESOL sınavlarına öğrencilerimizi özel etüt ve programlarla  hazırlıyoruz.

İlkokul, ortaokul ve lise  öğrencilerimiz, Tuzla Ataşehir- Kampüslerimizde 2020- 2021 eğitim öğretim yılında  dünyanın 65 ülkesinde yapılan,  Cambridge Esol (English For Speakers of Other languages  (Starters-Movers- Flyers- Ket –Pet ve Fce) sınavlarına katılarak   okulumuzda düzenlenen Cambridge Sertifika Töreni ile sertifikalarını aldılar. 

 Cambridge sınavlarında üstün başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.